Close Menu
Colofon

De website Natuurkennis is ontwikkeld door OBN Natuurkennis. Heeft u een vraag of opmerking over deze website? Neem dan contact op met Anke Kappers.

Disclaimer
De website natuurkennis.nl is met zorg samengesteld. We doen ons uiterste best om de juistheid en actualiteit te waarborgen, maar we kunnen niet garanderen dat de website onjuiste of verouderde informatie bevat. OBN Natuurkennis aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Gebruik van tekst
Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van onze kennis over natuurherstel en natuurbeheer. De teksten op deze website mogen daarom vrij gebruikt worden conform de Creative Commons CC-BY-SA 3.0 licentie.

Bij gebruik is het verplicht de bron te noemen:
‘OBN Natuurkennis, https://www.natuurkennis.nl’. Vermeld daarbij de datum waarop u de informatie van de website hebt overgenomen.

Gebruik van beeld
Gebruik van de foto's is alleen toegestaan na toestemming van de fotograaf. Gebruik van tekeningen is niet toegestaan, of alleen na toestemming van OBN Natuurkennis. U kunt daarvoor contact opnemen met Anke Kappers.